NATURLIG GRAVID 2020
NYT FORLØB I SØNDERBORG

HOLDSTART I UGE 18 

 Drømmer du om at 2020 skal være året, hvor du skal være mor?  Ønsker du, at gøre din krop klar til graviditeten?
Har du en diagnose som PCO/PCOS, som gør det svært at opnå naturlig graviditet?
Ønsker du at undgå medicin for at opnå en graviditet?

Så er dette forløb lige noget for dig!

#Naturlig gravid

#Akupunktur

#Kostvejledning

#Fællesskab

#Klargør krop og sind

#Støtte og sparring

#Fælles bevægelse

FORLØB PÅ 12 UGER

 Du vil over 12 uger opbygge din fysiske krop og sit sind til den kommende graviditet – og jeg vil, med udgangspunkt i visdommen fra den kinesiske medicin sammen med den moderne vestlige viden, hjælpe dig hen imod en naturlig graviditet. Du vil få støtte, sparring og rummelighed igennem hele forløbet. Du vil modtage individuelle akupunkturbehandlinger tilpasset dig. Derudover mødes vi til fælles naturlige bevægelsestimer hver uge, og 3 workshops i løbet af forløbet, hvor du samtidig kan nyde nærværet af ligesindende kvinder. 

MIN BAGGRUND:
Tilbage i 2012 uddannede jeg mig som fitness instruktør og 2013 til personlig træner. Det gav mig en stor forståelse for kroppen, og hvordan man kan træne på forskellige måder. Samtidig konstaterede jeg, at det almindelige træningscenter ikke var mit rette element, men jeg føler mig mere til rette i naturen. Derfor vil mine bevægelseshold tage udgangspunkt i “natur”lig træning og bevægelse. Akupunkturen vinder også større og større fremgang herhjemme, og er én af de mest anvendte alternative behandlingsformer i Danmark. Flere fertilitetsklinikker henviser også til at supplere et fertilitetsforløb med akupunktur. Jeg er meget fascineret af, hvordan man kan arbejde med kroppen, og hvordan den selv går ind og skaber balance og helbredelse ved bare små justeringer. Der har akupunkturen været en skøn åbenbaring for mig, og jeg har gennem de sidste par år, som akupunktør, set den store effekt, som akupunkturen, har haft på mine klienter.  Samtidig vil jeg understrege at min tavshedspligt, som akupunktør, også gælder under dette forløb. 

Personligt, er jeg meget interesseret i kost, og hvordan man kan spise sig til en bedre sundhed og fertilitet. Mange af mine klienter, når jeg arbejder som akupunktør, får også vejledning omkring kost, da dette har en betydelig effekt på helbredelsesmulighederne og ens overordne sundhedstilstand. Jeg er absolut fortaler for at spise sundt, rent og næringsrigt. Jeg vil med glæde dele min viden med jer, og forklare mere om hvordan man kan bruge kosten til at styrke sin fertilitet samt øge din energi og give dig overskuddet tilbage. 
Jeg vil dog gøre opmærksom på, at jeg ikke laver personlige kostplaner, dog vil der blive vejledt og guidet til én mere holdbar løsning på den lange sigt. 

 

JEG HÅBER, AT DU VIL MED PÅ DENNE REJSE MOD DET NATURLIGE MODERSKAB!

Individuel akupunkturforløb,
som er tilpasset dig!

Lille gruppe, hvor du kan få støtte, sparing og vejledning fra mig og  støtte fra kvinder i samme situation. 

%

støtte

Naturlig bevægelse, hvor vi arbejder med krop og sind!

Forløbet henvender sig til dig, der ønsker...

“GØRE OP MED DIAGNOSEN”
Ønsker at opnå en naturlig graviditet, men har udfordringer med din cyklus. Dette kunne være fordi din menstruation er meget uregelmæssig, og du ikke ved om hvornår du har ægløsning. Du har måske fået diagnosen PCO/PCOS af din læge, men drømmer om selv at tage styring og ikke lade medicin være det først valg i vejen mod at opnå en graviditet.

“KLARGØRINGEN”
Hvis du/I ønsker, indenfor de næste 3-6 måneder, at opnå en naturlig graviditet, og i den forbindelse ønsker at gøre krop og sind klar til den kommende graviditet. Måske et mindre  vægttab er nødvendigt før graviditeten eller du  ønsker at klargøre kroppen til graviditeten, så fosteret har de bedst mulige forhold at vokse under. 

“STØTTEFORLØBET”
Forløbet kan også bruges som et støtteforløb til dig, som allerede er i et fertilitetsforløb som IUI, IVF/ ICSI. Der vil være fokus på at styrke og støtte kroppen inden der skal opnåes en graviditet, samt formindske symptomerne fra medicinen under fertilitetsforløbet i både privat eller offentligt regi.

 

JEG ELSKER IDÈEN…… om at forebygge ildebrande – før de opstår!

Vi gør det, når vi bygger huse, biler og alt muligt andet – men hvorfor gør vi det ikke, før vi skal opnå en graviditet? At forebygge før opnåelsen af en graviditet betyder at man via kost, motion og afstresning skaber en bedre balance i hormonerne, forebygge livsstilssygdomme, afgifte toxiner samt tungmetaller, få en bedre energi, færre skavanker/smerter og generelt et bedre helbred. 

Sikke en gave, at give dit fremtidige barn. ❤️

LAD OS MØDES TIL EN KOP KAF´?

Har du spørgsmål til forløbet eller vil du gerne hilse på mig inden du springer på forløbet,
så vil jeg meget gerne invitere dig/jer på en kop te eller kaffe i min klinik
på Voldgade 17, 1 sal i Sønderborg.

Skriv /ring til mig på tlf. 71 78 70 67 eller
kontakt mig via kontaktformularen nedenfor.

Lyst til at høre mere? Eller har du spørgsmål? ....

6 + 14 =