NATURLIG GRAVID 2021
Nyt fertilitetsfremmende forløb i Sønderborg

Holdstart i marts 2021

 Drømmer du om at 2021 skal være året, hvor du skal være gravid?
Ønsker du, at gøre din krop og dit sind klar til graviditeten?
Har du en diagnose som PCO/PCOS, som gør det svært at opnå naturlig graviditet?
Ønsker du at undgå medicin for at opnå en graviditet?

Så er dette forløb lige noget for dig!

#Naturlig gravid

#Akupunktur

#Kostvejledning

#Fællesskab

#Klargør krop og sind

#Støtte og sparring

#Fælles bevægelse

Et samlet forløb på 12 uger.

Individuel akupunkturforløb,
som er tilpasset dig!

Lille gruppe, hvor du kan få støtte og sparing fra kvinder i samme situation. 

%

støtte

Naturlig bevægelse, hvor vi arbejder med krop og sind!

HVAD INDEHOLDER FORLØBET?
Forløbet bygger på flere aspekter. Det er 12 ugers forløb, hvor vi sammen og individuelt vil arbejde på en naturlig vej mod graviditet. 

Der vil være følgende:
– Individuel akupunktur-forløb
– Naturlig bevægelse med andre kvinder
– Workshops
– Fællesskab

HVAD KAN JEG FORVENTE?
Jeg vil gøre mig allerbedste for at dele alle mine værktøjer med dig, og støtte dig i rejsen mod moderskabet. Så er mit ønske, at du tager de “værktøjer”, som du kan bruge og derefter implementere dem i dit liv (og lader resten ligge).
Jeg ønsker, at skabe et rum, hvor der er frihed til at dele tanker og følelser. Hvor der udvises rummelighed for din situation, og hvor du kan få den støtte, som du har brug for.
Jeg vil dele min viden indenfor fertilitetsfremmende emner, både med visdommen fra den kinesiske medicin, sammen med studier fra den moderne vestlige viden.

 

Jeg håber, at du vil med på denne rejse
mod det naturlige moderskab. 

Ville du bygge et hus på et usikkert, ødelagt  og nedslidt fundament?

Nej, vel?

At gøre kroppen og sind klar før en graviditet opstår, svarer til at skabe et sikkert fundament, hvorpå der kan stå et nyt hus (aka en sund graviditet).
Du kan via kost, motion og afstressning m.m. skabe en bedre balance i hormonerne, forebygge livsstilssygdomme, afgifte toxiner/tungmetaller, få bedre energi, færre smerter samt et generelt bedre helbred.
Alt i alt øger dette dine chancer for at opnå en naturlig graviditet, og undgå spontan abort eller gener under graviditeten.

Anette Dyhre Larsen

Akupunktør, Din Bevidste Krop

Forløbet henvender sig til dig, der ønsker at gøre op med...

“Diagnosen”

Ønsker at opnå en naturlig graviditet, men har udfordringer med din cyklus. Dette kunne være fordi din menstruation er meget uregelmæssig, og du ikke ved om hvornår, eller om du overhovedet har en ægløsning.
Du har måske fået diagnosen PCOS af sundhedssystement, men drømmer om selv at tage styringen,  og ikke lade medicin være det først valg i vejen mod at opnå en graviditet.

“Klargøring”

Hvis du/I ønsker, indenfor de næste 3-6 måneder, at opnå en naturlig graviditet, og i den forbindelse ønsker
at gøre krop og sind klar til den kommende graviditet.
Måske et mindre vægttab er nødvendigt før graviditeten, eller  at du ønsker at klargøre kroppen til graviditeten, så fosteret har de bedst mulige forhold
at vokse under.

“Støtteforløbet”

Forløbet kan også bruges som et støtteforløb til dig, som allerede er i et fertilitetsforløb som IUI, IVF/ ICSI.

Der vil være fokus på at styrke og støtte kroppen inden der skal opnåes en medicinsk-støttet graviditet, samt formindske bivirkningerne fra medicinen under fertilitetsforløbet.

 

MIN BAGGRUND:
Tilbage i 2012 uddannede jeg mig som fitness instruktør og 2013 til personlig træner. Det gav mig en stor forståelse for kroppen, og hvordan man kan træne på forskellige måder. Samtidig konstaterede jeg, at det almindelige træningscenter ikke var mit rette element, men jeg føler mig derimod mere til rette i naturen.
Derfor vil mine bevægelseshold tage udgangspunkt i “natur”lig træning og bevægelse. 

Akupunkturen vinder større og større fremgang herhjemme, og er samtidig én af de mest anvendte alternative behandlingsformer i Danmark. Flere fertilitetsklinikker henviser til at supplere et fertilitetsforløb med akupunktur.
Den kinesiske medicin og akupunkturen har været en fantastisk åbenbaring for mig, og jeg har gennem de sidste par år, som akupunktør, set den store effekt, som akupunkturen, har haft på mine klienter. Jeg vil samtidig gerne understrege, at min tavshedspligt som akupunktør, også gælder under dette forløb. 

Personligt, er jeg meget interesseret i kost, og hvordan man kan spise sig til en bedre sundhed og fertilitet. Mange af mine klienter, når jeg arbejder som akupunktør, får også vejledning omkring kost, da dette har en betydelig effekt på helbredelsesmulighederne og ens generelle sundhedstilstand. Jeg er absolut fortaler for at spise sundt, rent og næringsrigt. Jeg vil med glæde dele min viden med jer, og forklare mere om hvordan man kan bruge kosten til at styrke sin fertilitet.
Jeg vil dog gøre opmærksom på, at jeg ikke laver personlige kostplaner, dog vil der blive vejledt og guidet til én mere holdbar løsning.

 

Har du lyst til at høre mere? Eller har du et spørgsmål til mig?

9 + 12 =

Din bevidste krop

Voldgade 17, 1 sal

6400 Sønderborg

Obs: Trapper op til 1 sal, og ingen elevator