Ønsker du, at opnå en naturlig graviditet? Måske har I endda forsøgt jer over flere måneder uden held – og frustrationerne er begyndt at samle sig. Så læs med her:

Følelserne sidder udenpå tøjet. De ting, som virkede ligegyldige før – som f.eks. din menstruationsblødning, er nu forbundet med afmagt, frustration og sorg over ikke at kunne blive naturlig gravid. Du er måske endda blevet undersøgt af en gynækolog eller har talt med fertilitetsklinik, hvor de anbefaler jer, at starte i et fertilitetsforløb med syntetiske hormoner.
Du har egentlig ikke lyst til at udsætte din krop for alle de hormoner, samt flere gange skulle udsættes for ubehagelige scanninger, sprøjter m.m., men samtidig kan du ikke finde nogen andre veje mod drømmen om at blive mor.

Så prøv lige at lave helikopter-perspektiv på dig selv og dit liv. Zoom ud og kig på det hele – mere objektivt. Hele dit liv.

Har du egentlig selv kigget nærmere på din menstruationscyklus? Har du lyttet til de symptomer, som du oplever i din cyklus? Har du kigget tilbage på din sygehistorie? Har du smerter op til din menstruation? Hvordan har du det egentlig? Er du stresset? Ved du, om du rent faktisk har en ægløsning? Ved du egentlig, hvornår du har ægløsning i din cyklus? Er du træt?

Virkelige vigtige spørgsmål…
og det er én af grundende til, at jeg forelskede mig i den kinesiske medicin!
Fordi der taler vi om symptomerne. Hvad vi føler og oplever i vores krop. Fysisk og mentalt. Vi bliver behandlet ud fra vores individuelle symptomer og ubalancer. Vi vil have svar på; hvorfor?

Vi har glemt vigtigheden i vores kvindelige cyklus, og vi har glemt at forstå det sprog vores cyklus taler.
#forstådinkvindeligecyklus